• 506
    ligin önemini yine ortaya koymuş maç.

    süper lig 2019-2020 sezonunda pandemi sebebiyle verilen aradan sonra başakşehir, trabzonspor ve sivasspor ile birlikte 4 şampiyonluk adayından biri de bizdik. şampiyon olamasak bile trabzonspor'un alacağı cezadan dolayı değil ikincilik üçüncü olmak bile çok önemliydi.

    ama biz ne yaptık. şampiyonluktan uzaklaştıkça daha da kötü oynamaya, hakemlerin de etkisiyle her maç daha da saçma sapan puanlar kaybetmeye başladık. 3. ya da 4. olsak muhtemelen şampiyonlar ligi ön elemesinden ya da ligden direkt gruplara kalacaktık.

    2-3 ay önce şampiyonluk yarışından kopuldu diye koskoca camia bu günleri düşünemiyor ya inanılır gibi değil.

    3 tane ön elemenin olduğu yerde elenmek benim için hiç sürpriz olmadı. kura şansımız olsa da kalacağımız garanti değildi. tek maç üzerinden ve takımın kapasitesi belli. yani 7. olup hiç katılamasak bu kadar koymazdı. bir avrupa kupası ön eleme maçı yok yere yangın çıkardı. rangers'ın gelmesi ayrı bir şanssızlık ama bu eşleşme bizim de avrupa için ne kadar vasat durumda olduğumuzu da çok net gösterdi. gruplara kalsak bile en fazla gruptan çıkardık bu oyunla.

    umarım gereken dersler çıkarılır da şampiyonluk kadar sıralamanın da önemli olduğu camia olarak daha iyi anlaşılır. galatasray ne olursa olsun avrupa'da olmalıdır. ligi de yarıştan kopsa bile avrupa hedefiyle her zaman bitirebileceği en üst noktada bitirmelidir.

    artık bu maçı unutup lige odaklanmak ve geleceği planlamak daha iyi olacak. malum yine zorlu bir sezon bizi bekliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın