• 501
    sözlüğün ayarlarını bozmuş maç. öyle bir bozmuş ki kendimi hunharca eleştirdiğim babel ve feghouli savunuyormuş gibi hissediyorum. o derece bozmuş.

    abi sekidika kerem nedir gözünüzü seveyim ya, bir de olmaz deyince ofsaytlıyorsunuz.* sanki 21 haziran 2020 galatasaray gaziantep fk maçı sonrası sekidika'yı hunharca gömen bendim. yarın yine oynasa yine aynı muhabbetleri yapmayacakmış gibi sekidika goygoyu yapılıyor. oynadığında da ben daha zamana özgüven kazanmaya tecrübelenmeye ihtiyacı var derken siz hayır topçu değil bu diyerek benden çok eleştiriyorsunuz.

    ben feghouli'nin 3 senedir satılması gerektiğini söylüyorum, 3 sene önce yazdım bu adamla avrupa'da galibiyet alamayız diye ama bu yerine yazdığınız adamlarla ligde galibiyet almak bile şuan için zor. bir malubiyet bir taraftarın psikolojisini bu kadar bozmamalı, bir mağlubiyet bir taraftarı bu kadar savurmamalı. üstelik linnes yerine saracchi olsa muhtemelen de babel, feghouli
    ve falcao ile oynadığımız halde kazanacağımız bir maç olacaktı. 2 golü de linnes hediye etti ve oyun olarak rakibimizden öyle kötü de değildik. benim de tahammülüm yok bazı oyunculara ama sırf koşuyor diye süper lig seviyesinde bile kendisini ıspat edememiş adamlara bel bağlamak nedir. herşeyden önce bizim 130 milyon tl yi yedek kulübesinde çürütme lüksümüz yok..
App Store'dan indirin Google Play'den alın