• 284
    pazarlama stratejisi fecaat olan uygulama. ilk uyelikten sonra iceriklere 1 ay boyunca ucretsiz kredi karti ekleyerek hic bir ucret talep etmeden erisim sagla. 1 aylik sure icerisinde istedigin zaman iptal etme secenegini sun. bak bakalim geri donusler artiyor mu artmiyor mu?

    acikcasi uygulamanin 2020 yilinda premium icerik seklinde tekrar güncellenmis versiyonu ciktiginda yaklasik 40 kisilik whatsapp grubundan sadece 3 kisi uyelik aldi para vererek. ben de dahil diger kisiler kaliteyi görmeden, iceriklerin tutarli bir sekilde kalite cizgisinin devamlıligini ölçüp bicmeden uyelik almayacağını belirtti ozetle. sahsen ne var iceride bilmiyorum. 2 tane goz emojisi bildirimi geliyor ne var icerikte?
    bir tane alev emojisi geliyor, ne oluyor? aciklama yok hadi onu gectim baslik dahi yok. bakin gommek icin yazmiyorum, geliselim, gelistirelim diye yazıyorum. bi yapin su dediklerimi insanlari bi alistirin, zaten bir sure sonra icerikler begenirse ve kaliteyi de onaylarsa yapıştırır 1 yillik ucreti.

    mesela, hergun 1 futbolcu kameraya ufak bir demec verse, bir motto soylese, espri yapsa vs. insanlarin ilgisini ceker. ama bu şekilde zor. gizli sakli da bir yere kadar. merak durtuleri her insanda ayni degildir. degerlendirsinler derim eger buralari okuyorlarsa, ki okumuyorlardir. 2 satir yazi yazmaya usenen ekip sonucta.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın