resim
Giuliano Victor de Paula
Takım:Santos
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.72
Uyruk:Brezilya
  • 164
    kendisini kıyaslarken, belhanda'yı değil de talisca veya emre akbaba'yı baz almak daha doğru. çünkü, younes belhanda çoğunlukla 8 numara olarak görev alırken, ara ara da ofansif orta sahada oyun kurucu olarak oynuyor.

    giuliano ise, talisca ve emre akbaba gibi santrfor arkasında ikinci santrfor olarak serbest bir rol ile başarılı olan bir oyuncu. giuliano'ya uygun bir sistem ile 4-4-1-1 veya 4-2-3-1 oynuyorsanız kesinlikle fizik durumundan bağımsız bitiricilik noktasında faydası olur.

    ancak, fatih hoca gibi 4-1-4-1'den kolay kolay vazgeçmeyen ve 4-4-1-1 ve 4-2-3-1'i mecbur kalmadıkça tercih etmeyen bir hocaya sahipseniz, aynı emre akbaba da olduğu gibi sistem oyuncusu değil, b planı oyuncusu olacaktır. younes belhanda'nın fatih hoca için artısı hemen hemen her formasyonda her rolde iyi, kötü oynayabiliyor olması, yani çok yönlülüğü.

    kendisi fatih terim değil de tam şenol güneş futbolcusudur. oyunu mümkün olduğunca rakip sahaya yıkan 4-2-3-1'de hızlı veya quaresma ve caner gibi sürekli içeri orta açan kanat oyuncularına sahip takımlarda karambolden çok maçta kilit açar. ancak, galatasaray'ın mevcut sistemine direkt artı getirmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın