• 175
    zor maç olacağı kesin.
    iyi giden, kazanma alışkanlığınu yeniden edinmeye başlayan, ligde ve avrupa'da sezona iyi başlayan bir takımımız var.
    daha önceki birçok derbi maç öncesi altını çizdiğim birkaç hususa bu maçta da azami dikkat etmek galibiyet için olmazsa olmaz;
    1-) hırslı olmalıyız, maçı istediğimizi maçın her anında rakibe ve hakeme hissettirmeliyiz.
    2-) ancak hırsımız kesinlikle aklımızın önüne geçmemeli, oyuncularımızı akıldan yoksun hareketler sergilemeye sevk etmemeli.
    3-) takımın savunmayı da hücumu da beraber yapması ve maçı 11 kişi tamamlamak çok önemli, bunun için azami dikkat ve konsantrasyon şart.
    4-) hücumdayken kaybedilecek toplarda geride dengeli durabilmeli, savunmadayken kapılan toplarla rakip kalede ciddi tehditler oluşturabilmeliyiz.
    5-) 5 oyuncu değişiklik hakkı ile artık takımlar maçları ilk 11'in neredeyse %50'si değişmiş olarak tamamlama şansı elde etmişken, tabiki akıl vermek haddimiz olamaz ancak hocamızın oyuncu değişikliklerinde gerektiğinde biraz daha erken davranabilmesi, yolunda gitmeyen durumlar varsa gerektiğinde 15-20.dklarda da oyuncu değişikliği yapabilmesi

    madalyonun diğer yüzünde ise çok dikkat edilmesi gereken başka bir husus var;
    şartlar ne olursa olsun, telafisi olan bir maç oynayacağımızı unutmamamız gerekiyor.
    geçmiş birkaç sezonda yaşandığından mütevellit, açıkçası bir fener maçında daha önümüzdeki 8-10 haftayı p.ç edecek bir durum yaşanmasını kaldıramayız.
    zira sahada ali palabıyık, kenarda mete kalkavan, var'da artık kimse (kimin olduğunun henüz açıklanıp açıklanmadığını bilmiyorum) belki birçok kararlarıyla bizleri çıldırtarak sahada oyuncularımızın, kenarda ise teknik ekibimizin reaksiyon göstererek ceza almasına neden olacak durumları kollayacaklardır. bunu tahmin etmek hiç de zor olmasa gerek.
    maçı kazanmak, ve bunu minimum hasarla yapabilmek çok önemli...
App Store'dan indirin Google Play'den alın