• 147
    fenerbahçe'nin kale hariç hiç bir bölgesinin henüz net olmadığı derbidir.

    daha önce böyle bir şey olmuş muydu hatırlamıyorum ama stoper tandeminde serdar aziz, lemos, tisserand, zanka dörtlüsünden herhangi bir ikiliyi görebiliriz.

    sağ bekte gökhan gönül hakkında kesin olmayan, sakatlık yaşadığı haberleri var. sol bekte caner ya da novak oynayabilir.

    orta sahada gustavo'nun yeri nispeten daha kesin gibi görünse de sosa, ozan, tolga ciğerci, mert hakan yandaş, bunların herhangi 2 sini sahada görebiliriz.

    sol ve sağ kanat bölgesi ayrı bir belirsizlik. thiam, valencia, deniz, ferdi ve kadroda olursa garry rodrigues gibi oyuncuların her biri görev alabilir.

    forvet transferleri henüz 2 gündür takımda ve frey ya da kanat orjinli oyunculardan biri de o pozisyonu doldurabilir.

    inanılmaz bir belirsizlik bu. rakip takımın net bir 11'inin olmaması belli bir açıdan avantaj ama aynı zamanda bu belirizliğin yarattığı, oyunun önlem alma kısmı ile ilgili bir dezavantaj da ortaya çıkıyor.

    yumuşak karnımız olarak görülebilecek duran top organizasyonu tehdidi dışında her bölgede ve oyun planında üstün olduğumuzu düşünüyorum. tecrübeli ama uyumsuz, kağıt üzerinde kaliteli ama yaşlı bir takım oluşturdular.

    takımımız sezon başından itibaren izlettiği tempolu ve topu koşturan oyununu sürdürürse ve hakem konuşmamıza gerek olmayan hakkaniyetli bir yönetim olursa, pazartesi sabahına mutlu uyanacağımıza inanıyorum.

    (bkz: konsantrasyon)
App Store'dan indirin Google Play'den alın