• 24
    şu şarkı muhabbetini hiç sevmedim. yok gol atınca bu çalsın yok diğeri çalsın falan fener derbisi öncesi gereksiz muhabbet ve rehavet belirtisi benim gözümde.

    derbilerin favorisi olmaz ama bence favoriyiz. he geçmişte 2000'de uefa'yı aldığımız sene esip gürlerken 26 mart 2000 galatasaray fenerbahçe maçı öncesi, millet, fenerbahçe kalesinin yerine pota koysunlar galatasaray o topu yine içeri sokup kazanır ehehehe derken biz şanssızlık ve becerisizlik sonucu samuel johnson'un saçma frikiğinin türlü türlü huyu olan arkadasımızın götüne çarpması sonucu maçı kaybetmiştik. keza 22 nisan 2012 de oynanan süper final maçında da 28 şut çekip 1 gol atarken o da frikik, kalemizde 2 şutta 2 gol gördük. hoş kupayı o sayede kadikoy'de kaldırdık ama..

    diyeceğim o ki şarkı muhabbetine şu anda hiç gerek yok. temkinli ve ciddi olalım. konsantre bir şekilde rerererarara ile sahaya çıkalım gollerden sonra i will survive çalsın fener ağlama ile de uğurlayalım. sene sonu blahblah ile kutlama konusunu konuşuruz yine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın