• 112
    her ne kadar bugun oynadigimiz mac kondisyon olarak dezavantaj saglasa da gecen seneye oranla inanilmaz formdayiz. hatirlarsak gecen sene bu zamanlar topu anca kaleye ittirip 1 farkli galibiyetlerle kendimizi avutuyorduk. fatih hoca artik agustos ayi boyunca takima nasil azar cektiyse ya da scot piri effect midir bilemem ama 4 resmi macta tam 10 gol atip sadece (bakin burasi cokomelli) ve sadece 2 gol yedik.

    neyse fener macina gelecegim. biz formumuzun zirvesindeyken, fener ise hala soru isaretiyken karsilasmamiz cok guzel. bildigim kadariyla mevcut takimda sakatlik sorunumuz da yok. ben 2-1 gibi bir skorla galip ayrilacagimizi dusunuyorum. eger rehavete kapilmazsak mac bizim. gene de dikkatli olmak lazim.

    fener icinde bu mac sezonun en onemli maci. kaybederlerse erol bulut’un koltugu sallanmaya baslar. taraftarlari cile ceke ceke tursuya dondu. 6 senedir degil lig kupa gormuyorlar. * o yuzden iki hafta ust uste puan kaybini artik kaldiramaz bu taraftar.

    yanliz bir seye dikkat etmek lazim. bilindigi gibi maclar seyircisiz oynandigi icin fenerbahce daha rahat cirkeflik yapacaktir. gokhan caner ikilisi bu mac rahat durmayacaklar. keza camiaya yaranmaya calisan diger comezlerde. fenerbahce gerilimden iyi beslenir. o yuzden o ortama izin vermeden basip gecmemiz lazim.

    edit: uyari geldi saracchi ve emre akbaba sakatmis. emre akbaba icin ne yazik ki zaten yavas yavas umidimizi kaybediyoruz :( ama saracchi’nin eksikligi umarim fazla hissedilmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın