resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:27
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 2176
    #marcaosatılamaz diye tag açmalıyız bence.

    büyük sayfalarla da irtibata geçip bu tag'i gündeme taşımalıyız.

    bakın, 24 eylül 2020 galatasaray hajduk split maçında iyi oynamadık. hocanın fener maçını düşünüp (bence saçma olan çünkü telafisi yok) yaptığı rotasyon yüzünden çok fazla pozisyon verdik. feghouli, babel, linnes, emre taşdemir kanatları yüzünden adamlar haldır haldır geldiler; ama gol yemedik.

    neden mi? çünkü bu adam harika bir performans ortaya koydu. her topu kesti, her yere koştu, herkesin arkasını topladı; dakika 70 gibiydi sanırım çok fena isyan da etti. yeter lan biraz geri gelin gibisinden bir şeyler söyledi. bir de üstüne gitti, sanki sol açık oyuncusu gibi dakika 85'te sol çizgide rakip oyuncuyu çalımladı ve babel'e al da at diyerek asist yaptı. diyecek söz bulamıyorum, mükemmel.

    allah nazarlardan korusun aslanımı.

    oynayadursun!

    (bkz: marcos do nascimento teixeira marcao/@aslolan galatasaraydir)

    (bkz: christian luyindama teixeira marcao ikilisi/@aslolan galatasaraydir)

    ayrıca kendisi hakkında en baştan beri neler söylüyorum bakmanızı öneriyorum; çünkü bu adama bu mecrada bile neler neler dendi. lütfen biraz kendinizi sorgulayın rica ediyorum. sosyal medyadan bu adama ve karısına küfür eden taraftarlarımıza da bir çift lafım var aslında da neyse. günümüzün problemi bu maalesef. ne desem boş yani.

    allah'tan 90'larda twitter ve instagram yoktu.

    (bkz: fatih terim/#2957290)
App Store'dan indirin Google Play'den alın