resim
Ali Palabıyık
Görev:Eski Hakem
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1048
    büyütülecek bir şey yok, başakşehir maçında da var hakemiydi, penaltımız için hakemi çağırdı oyun olarak da skor olarak da yendik zaten başakşehir'i.

    biz bu sezona iyi girdik, takıma, hocaya güvenmek gerek. sen iyi oynarsan ali palabıyık bir şey yapamaz. bu adamın puanımızı çaldığı, galibiyetimizi çaldığı en net an deplasmandaki bir fener maçında feghouli'nin ayağına basılan pozisyonda faulü es geçmesi ve golü iptal etmemesiydi.

    bu sadece bu adamın suçu değil. bir insanın fenerli olması onu ahlaksız biri yapmaz, bu çok ağır bir itham olur. benim fenerbahçeli, beşiktaşlı arkadaşlarım var, oturup maç izliyoruz, bira tokuşturuyoruz biz. ali palabıyık o gün o pozisyonu niye çalamadı? neden puanımızı gasp etmeyi göze aldı? bunların sebebiyle ilgilenmek gerek ali palabıyık yerine.

    hakem tarafsız olsun demekle hakem tarafsız olamaz, özgür olamaz. sen hekmin tarafsız olması için ne yapıyorsun mhk ve federasyon olarak. yeterince arkasında duruyor musun? kulüplere ben sizin üzerinizdeyim diyor musun, tüm kulüplerde adil olduğuna dair bir intiba uyandırabiliyor musun? bunları yapmadan ''hakem tarafsız olsun'' demek çok boş bir söylem. bu adamın ailesi var, korkuları var, maddi kaygıları var vs. vs. ali palabıyık için ne galatasaray ne fenerbahçe kendi maddi kazancı kadar, ailesi akdar, geleceği kadar önemli olabilir.

    o maçta çalınan üç puanımız için öfkeli olmakta haklıyız. ama bu öfke doğru bir üslupla doğru adrese yönlendirilmeli. yakın zaman önce seçim demirel ile yapılan bir podcast dinledim. belki hakemleri anlamak için herkes dinlemeli;

    http://gss.gs/9xf
App Store'dan indirin Google Play'den alın