resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 368
    --- alıntı ---

    süper lig'de yılın takası için galatasaray ve başakşehir yönetimleri pazarlık masasına oturdu. gol yollarında ciddi sıkıntılarla sezona başlayan son şampiyon, mbaye diagne'nin durumunu sormak için galatasaray yönetimi'ne başvurdu. sarı-kırmızılılar, astronomik bir teklif gelmeden senegalli forveti bırakmayı düşünmediklerini belirtirken, sürpriz bir karşı atakla, "irfan can'ı verirseniz, diagne'yi alabilirsiniz" cevabını iletti.

    kısa süre önce sevilla'nın da gündemine gelen irfan can kahveci'yi yüksek bir bonservis bedeli dışında yollamak istemeyen başakşehir cephesi, düşünmek için süre isterken, takas teklifine ryan babel'in de eklenmesi seçeneği gündeme geldi. kazan kazan operasyonu! operasyon gerçekleşirse, hem başakşehir hücumdaki sıkıntısını çözmüş olacak hem de galatasaray uzun süredir aradığı orta saha oyuncusuna kavuşacak. göksel gümüşdağ ile abdurrahim albayrak'ın bir görüşme daha yapması bekleniyor.

    --- alıntı ---

    fanatik

    edit: diagne yerine bonservissiz 1+1 yıllık sözleşmeyle muhtemel papiss demba cisse transferi rahatlıkla işimizi görür. ali yavuz ve oğulcan da zaman zaman rotasyonda yer bulur.

    elimizde taylan-irfan can-belhanda-etebo-ömer bayram-emre kılınç gibi bir orta saha rotasyonu olacak böylelikle. belhanda elden çıkarılırsa bir adet net ön libero alınır, okay yokuşlu olmasını çok isterim bu ismin. kiralık olarak da bir tane pırpır kanat oyuncusu çözersek sıkıntımız kalmaz.

    ideal 11: muslera-omar-luyindama-marcao-saracchi-okay-taylan-irfan can-emre-soso-falcao

    dediğim gibi tek eksik, oyun sıkıştığı zamanlarda, ya da skoru aldıktan sonra geriye çekilip kontra arayacağımız maçlarda bizi hızlı bir şekilde kaleye götürecek bir henry onyekuru muadili, soso veya emre'nin yerine girecek bir kanat oyuncusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın