• 52
    fatih hocamızın bazı oyuncuları sakatlıktan korumak için dinlendireceğini düşündüğüm maç. özellikle marcao ve taylan şimdiye kadar ki tüm maçlarda 90 dakika süre aldığı için dinlendirilmeli. bunun en önemli sebebi şu an kadromuzda bu oyuncuların ikamesinin olmaması. herhangi bir sakatlıkta yerlerini dolduramayız. bu nedenle bu maç için risk alınıp dinlendirilmelerinde bir sıkıntı yok bence.

    maç büyük ihtimalle sert ve mücadele odaklı geçecek. rakibimiz bu yönde bir oyun oynuyormuş ve bizim görece yorgun olduğumuzun farkındalar. zaten ligdeki maçlarını ertelettirerek bu konuda ekstra bir avantaj elde etmeye çalıştılar. bunları hesaba katınca akıllıca ve sakin oynamak çok önemli. maçı ilk yarıdan koparırsak çok güzel olur tabi ama mümkün olmayabilir. bu nedenle panik yapmadan sakin bir şekilde oynamalıyız. kalite farkı bizim lehimize bunu en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.

    takım son dönemde iyi oynuyor ve bunun bir rehavet getirip getirmediğini bu maç bize gösterecek. fatih hoca böyle bir duruma izin vermez ama oyuncuların duruma nasıl yaklaştığı önemli olacak. açıkçası ben çok negatif bir durum beklemiyorum ama basın ve taraftar şişirdikçe şişiriyor. e bunlar da nihayetinde insan evladı. istemsizce de olsa biz nasıl olsa yeneriz bunları kafasına girilebilir ki en tehlikelisi de bu.

    rakip kim olursa olsun aynı ciddiyet ve konsantrasyon ile bu maça çıkmalıyız. takıma ve hocama inanıyorum. güzel futbol ve bol gollü bir galibiyet bekliyorum.

    inandık biz sizlere
App Store'dan indirin Google Play'den alın