• 3
    ikinci haftası mükemmel ötesi bir şekilde geçmiş sezon. öncelikle s sport yayınlarından bahsetmek istiyorum. pazar akşamları 2 maç, salı sabaha karşı da bir maç olmak üzere her hafta 3 maç türkçe anlatımlarla yayınlanıyor. gerçekten çok iyi ve işi bilen spikerlerle anlaşılmış. özellikle izge can günal'ın anlatımını çok beğendim. bu hafta ilk haftaya göre daha iyilerdi. umarım bu sporun türkiye'de daha da fazla sevilmesine katkıları olur.

    bu haftaya gelecek olursak zaten muazzam geçmiş bir haftasonunun üstüne bu sabaha karşı new orleans saints'in las vegas'a kaybetmesi haftayı daha da ilginç hale getirdi. en büyük favori kansas city chiefs çok zorlandı ve los angeles chargers'ı uzatmalarda ancak geçebildi. eğer los angeles yedek quarterback'i herbert ile oynamasa belki sonuç çok daha farklı olabilirdi. seattle seahawks çok zorlandığı maçta son saniyelerde son hücumda new england patriots'ı durdurarak kazandı. bu arada new england beklediğimden ve tahmin ettiğimden çok daha iyi göründü. cam newton takıma çok uymuş ve kimse ona yaklaşmazken minimum ücrete anlaşmayı ancak bulup bu şekilde oynamak onun adına sevindirici. green bay packers yine grup içinden rakiple oynadı ve yine rahat kazandı ama grubu gerçekten kolay olduğu için hala takım hakkında bir şey diyemiyorum. takımım dallas cowboys son 4 dakikaya 15 sayı geride girdiği maçta onside kick ile gelen son hücumda son saniyede maçı kazanarak mucizevi bir geri dönüşe imza attı. ama maalesef benim takım da özellikle savunda hiç iyi sinyaller vermedi. los angeles rams dallas'tan sonra philadelphia eagles'ı paramparça etti. eagles bu oline ile nereye kadar gidecek merak ediyorum. bunlar izlediğim maçlardı o yüzden diğer maçlar için bir şey diyemeyeceğim. ama yapılan yorumlara bakılırsa baltimore ravens yine dominant oynayarak rahat kazanmış.

    öte yandan pittsburgh steelers geçen hafta çok da iyi gelmemişti ama bu hafta da denver broncos'u yenmişler. indianapolis colts ve buffalo bills şu an en çok merak ettiğim takımlar ve henüz ikisinin maçını izleme şansım olmadı. bu hafta ilk fırsatta oyunlarına bakacağım.

    gelelim bu haftanın en önemli mevzularına. kısa süren hazırlık kampı ve sezon öncesi hazırlık maçlarının oynanmaması oyuncular üzerinde çok büyük sıkıntı çıkarmaya başladı. san francisco 49ers takımın bek kemiklerini bir anda kaybetti. qb jimmy garoppolo, rb raheem mostert, de nick bosa ve dt salomon thomas bir maçta sakatlığa kurban verildi. garoppolo birkaç hafta sonra dönebilecek ama diğer üçünün sezonu kapattığı söyleniyor ki bu 49ers için sezon bitti demektir bana göre. aynı şekilde new york giants running back'i saquon barkley yine sezonu kapattı. kendi pozisyonun ligin belki de en iyi oyuncusu idi. yine aynı pozisyonda oynayan ve izlemesi büyük keyif veren christian mccafrey de yine sakatlandı ve birkaç hafta oynayamayacak. denver broncos quarterback'i drew lock'ı kaybetti. seattle seahawks en iyi oyuncularından birisi olan bruce irvin'i kaybetti. washington ise ligin belki de en iyi right guard'ı olan brandon sherff'i kaybetti. bu bahsettiğim oyuncular sezonu kapattıkları için takımlarından büyük bir boşluğa sebebiyet verebilecek ve gruplar içindeki dengeyi değiştirebilecek nitelikteler. green bay packers'tan davante adams ile los angeles rams'ten running back cam akers da sakatlandı ve birkaç hafta oynamayacaklar ki bu iki oyuncu da takımları için çok önemli.

    bu sezon çok farklı ve çok çok heyecanlı geçmeye aday görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın