resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 506
    yüksek bonservis ve oyuncu ücretleri ile imzalanan uzun süreli kontratlı futbolcuların verdiği ekonomik hasar yüzünden, kamuoyu nezdinde spor yöneticiliği kariyerini bitiren eski kulüp profesyoneli..

    aradan 2 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen hiçbir kulüpte çalışmamıştır.üstelik bu kadar çok nitelikli ve tecrübeli profesyonel yöneticiye ihtiyaç varken. bu arada kendisi karadenizlidir ve galatasaraydan önce trabzonspır kulübünde de çalışmıştır.

    bu zaman zarfında spor radyo ve medyasında , kendisine program yapma fırsatı verilerek ( ya nedense mehmet ayanın radyosunda yada saranın, unuttum şimdi) dolayısıyla kendini spor dünyasında unutturmamasına rağmen başka bir kulüpte çalışmamıştır. futbol dünyası küçüktür, bazı yanlışlar başarılı bir kariyere rağmen kişinin peşini bırakmaz.

    şimdi ise , galatasaray’a geçmişte çok transfer yapan ve yüklü komisyonlar ödemen uluslararası bir menajerlik şirketinin resmi türkiye temsilcisi olduğunu öğrendik.

    rıdvan dilmenin dünkü açıklamalarında/veya onunla bağlı ortalığa saçılan bilgilerde , bir ara ibrahim setenin galatasaray kulübünde bağlantısı olduğu, ilk transferleri bu kontaktan duyduğu, fatih terimin ise gelir gelmez bu kişiyi yolladığı yazıldı/iddia edildi. bu tarife uymakla birlikte kendisinin ismi açık olarak yazılmamış, bu yüzden iddianın doğruluğu bilinemez. ama bu anlamda üstünde şüphe toplanmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın