• 64
    fenerbahçe'nin 21 eylül 2020 fenerbahçe hatayspor maçı'nda oynadığı oyuna ve maçın sonucuna bakarak kesin favoriyiz, 3-5 atarız, topu elle götürseler bize gol atamazlar gibi cümleler söylemenin yanlış olduğu maç.

    arkadaşlar bu derbilerin genelde daha önceki haftalarda takımların form durumlarıyla, maç sonuçlarıyla, oynadıkları futbolla çok bir alakası olmuyor. bunu daha önce çok defa gördük. derbi heyecanı ve atmosferi tamamen farklı oluyor. böyle aşırı şekilde havaya ve beklentiye girersek hem bize hem yazık olur hem de takımın rehavete düşme durumu olabilir. sezon başından beri ne oynuyorsak onu oynamalıyız bu maçta ve inşallah oynayıp kazanacağız. sezona içinde fenerbahçe ve başakşehir'in olduğu 3 maçta 3 galibiyet ile başlamak enfes olur, hele önceki sezonlarda ilk yarı performansımızı düşünürsek.

    ayrıca fenerbahçe'yi kendi sahamızda en son yendiğimizde tarihler 18 ekim 2014'ü gösteriyordu. bizim hocamız cesare prandelli, başkanımız ünal aysal'dı. fenerbahçe'nin hocası ismail kartal, teknik direktörü aziz yıldırım'dı. o tarihten sonra biz 5, fenerbahçe 6 tane teknik direktör değiştirdi. sağ bekimizde tarık çamdal oynuyordu. türkiye başbakanı ahmet davutoğlu, amerika devlet başkanı barack obamaydı. dolar daha 2 civarıydı. o gün 14 yaşında olan çocuk bugün 20 yaşında vb. örnekleri çoğaltabiliriz. yani çok uzun zaman oldu. bu kadar uzun zamandır ezeli rakibimizi kendi sahamızda yenemememiz kötü bir durum. artık kazanmamız gerekiyor.

    önce 24 eylül 2020 galatasaray hajduk split maçı, sonra da bu maç. ikisini de kazanmalıyız ve kazanacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın