• 11
    yıllardır tabir-i caizse direkten dönerek ligde kalan denizlispor'un bu sene ligde kalması oldukça zor görünüyor. kasımpaşa, manisaspor, sivasspor gibi kendisinden daha dirençli ve inatçı rakiplerinin olması da bunda büyük etken.

    türkiye'nin en verimli futbolcu havzalarından biri olan ege'yi kullanamayan bu takımın aslında seneye süper ligde olmaması da müstehaktır. düşmemek için yapacakları tek bir şey kaldı, rakiplerinin puan alamayacağı maçlardan puan çıkartmak ve rakiplerini yenmek ve aradaki diğer maçlarda çok az puan kaybı yapmak.

    fenerbahçe ile yaptıkları maçta gördüğümüz inat ve direnç, galatasaray maçında da karşımıza çıkacaktır. çünkü rakiplerinin en zor puan alacakları büyüklerden alınacak 1 puan bile diğer puan kalemlerinde geriye düşmezlerse kendilerini ligde tutar. averajla takım düşebilen bir ligimiz var. her maç final, her maç puan havasından çok, değerli bir bonus fırsatıdır onların gözünde galatasaray maçı ve yeni transfer denemektense en hırçın, en bozan, en ısıran kadromuzla sahaya çıkmalıyız. geçen hafta fenerbahçe'den alamadıkları bonus puanı bizden almak için artık daha fazla sebepleri var.

    sahada deli gibi koşacak, kavga edecek adamları görmek isterim bu maçta. teknik ayaklardan birisi eksik kalabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın