aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 1753
    daha sözleşmesi feshedilecek mi edilmeyecek mi tartışmaları dönerken rüyamda gördüğüm futbolcu kendisi. hatta rüyama giren nadir topçulardan bir tanesidir. kewell dışında küçükken hagi'yi, hasta olduğum raul'üde gol filmini izledikten sonra rüyamda o gazla görmüştüm.

    neyse rüyaya dönelim. lise yıllarına gizli bir özlem mi duymaktayım son zamanlarda bilinmez ama lisedeydik. sınıfta arkadaşlarla geyik yapıoruz, bir taşak muhabbeti gidiyor. tam o sırada müdür giriyor içeri. arkadaşlar diyor yeni bi öğrencimiz var, sizin sınıfa verdik çocuğa iyi davranın. biz kim bu çakal gelsinde bir görelim diye heyecanlanırken içeri okul üniformasıyla, harika gülümsemesiyle harry kewell giriyor. niyeyse benim dışımda da kimse tanımıyor harryi. diyorum abi harry bu ya ne işi var lan bizim sınıfta, liseyi okumamış mı bu adam, gitsem imza alsam arkadaşlar dalga geçer mi diye geçiriyorum içimden.

    dayanamıyorum tabi. o anda nasıl oluyorsa elimde yeni kırmızı formamız beliriveriyor ve gidiyorum yanına. ingilizce abi imzalar mısın şunu, çok seviyorum be seni kralsın diyorum, konuşmuyor ama yine o sıcak gülümsemesiyle karşılık veriyor bana. soruyorum harry biliyorum bu aralar çok duyuyorsun bunu ama napacaksın diyorum bırakacak mısın bizi, yapma herkes hasta sana böyle sevgi nadir gelir diyorum. duraksıyor ve raja sıkma canını daha buralardayım, yapacak çok işimiz var diyor; sırtıma güven aşılayan bir şekilde vuruyor ve derse geçiyoruz.

    bende yüzümde bir sırıtmayla uyanıyorum. artık eminim harry gitmeyecek, söz verdi rüyamda adam daha ne yapsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın