resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 2284
    çok değil iki sene önce premier lig'de önemli işler yapmıştı. nasıl bir şeyse oyuncu bizde hajroviç muamelesi görüyor. hatta hajroviç bazukası nedeniyle daha çok övülmüş olabilir kendisinden.

    podolski de ağır oyuncuydu ama şut özelliği olduğundan gayet faydalanabiliyorduk kendisinden. geçen sene şut atmayan takımın şut tehdidi olan tek oyuncusu olabilirdi babel. gerçi takım şut atmıyor diye dövünen taraftar, o zamanlar şut attığı için yerin dibine sokuyordu babel'i. geçen sezon başı neredeyse her oyuncusu dökülen takımın nispeten tabela yapan neredeyse tek oyuncusuydu. dileyen geçen yıl tam da bugün oynadığımız 18 eylül 2019 club brugge galatasaray maçını açıp tekrar izleyebilir. şu an dönemiyor, duruyor diye eleştirilen babel'in tek başına takımı nası ileride tuttuğunu görebilir. yine geçen yıla dönersek bir türlü oturtamadığımız orta sahada, düşük oyun direncinde babel gibi oyuncu barınamaz zaten. barınamadı da. beşiktaş'ta iken beklerde gökhan ve caner/adriano, ortada ise atiba ve medel gibi oyuncularla oynarken çok verimli olduğunu hatırlatalım.

    kabul etmek gerekir ki ne o eski babel, ne de biz kendisinden doğru faydalanabildik. bazen kimya tutmuyor işte. yeniden tutar mı, o da zor gözüküyor. ama ihtiyacımız varken, bu kariyerde ve bu maaşı ödediğimiz bir oyuncuyu yerin dibine sokmak da pek akılcı gözükmüyor.

    edit: maç künyesi düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın