resim
Fatih Öztürk
Takım:-
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 330
    kaba yüz ifadesi, sanatcı koray avcı görünümü biraz kendini antipatik yapıyor sanırım. gereksiz yere eleştirildiğini ve boşa gerildiğinizi düşünüyorum.

    fatih hoca'nın takımında hoca oyuncuya forma vermez oyuncu hoca'dan forma alır. okan pandemi sonrası 10 maçta neredeyse 2 gol yeme ortalamasıyla bitirdi, kötü değil rezalet bir istatistik bu. bursa zamanında muhammet şengezer'in gerisine düşmüştü, bence 2 hafta evvel kesilse bursa kümede kalırdı o sezon*. kısacası okan formayı alacak seviyede bir kaleci olmadığını net şekilde gösterdi. ille birini kazanacaksak berk balabanı kazanalım okan tekrar güven verene kadar kulübede kalsın.

    peki fatih, okan'dan iyi kaleci mi? bence 2'si de kötü kaleci ama hoca belli ki daha çok alanda daha tecrübeli kaleci istedi. nihayetinde fatih, bolca lig maçı görmüş, avrupa maçları görmüş bunların üstüne türkiye kupası apoleti olan bir kaleci. tekrar söylüyorum kendisini iyi bir kaleci olarak görmüyorum keşke kasımpaşa'dan ramazan köseyi alsaydık ama fatih'i aldık artık, o oynayacak. şu ana kadarki maçlarda da dünyayı yakıp yıkacak performans vermedi yani, kendi oyuncumuzu hedef tahtası haline getirmeyi bırakmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın