• 206
    seyircisiz oynanacak olması bizim açımızdan dezavantaj tabii.

    iç sahada özellikle şampiyonluğa inandığımız senelerde 40+ puan alıp şampiyonluğu kolaylaştırıyoruz.

    hakeminden, rakibine kadar çok ciddi bir etkimiz var. fakat işler kötüye gitmeye aday olduğunda da inanılmaz negatif bir hava ile bazı oyuncuları bitiriyoruz.

    belhanda ve diagne buna örnek. latovlevici falan bahsetmiyorum.

    tabii deplasmanda da taraftarların etkisiyle birlikte sinen ve dayak yiyen bir galatasaray var birkaç sezondur. yani melo'lu, sneijder'li kadrolar ezdirmiyordu kendisini ama şu anki kadro biraz süt, tabiri caizse.

    arda turan transferi burada o açıdan iyi oldu. fenerbahçe'deki emre belözoğlu'nun saha içindeki o sindiren halleri arda'da da var. belhanda da geri vitesi olmayan bir isim ama işin picligini bilmiyor. kendisini attırma potansiyeli yüksek. luyindama ve marcao da iyice ligin ağası oldu. o iyi oldu, rakip forvetleri sindiriyorlar.

    ben bu yıl özelinde seyircisiz oynamanın bizim avantajimiza olabileceğini düşünüyorum. şöyle ki 40 maç yapacağız ve uzun vadede iyi top oynayan takım içeride ve dışarıda daha yüksek puan alacak.

    kadro kalitemiz ve oturmaya başlayan oyunumuzla yüksek puan ortalaması yakalayabiliriz.

    aklıma ilk gelen mesela sivas deplasmanı. 8/8 sonrası o maçtaki oyunumuz 3 puanı alacak oyundu ama gerek şanssızlık ve gerekse taraftarın itmesiyle sivas'ta 2 puan bırakmıştık.

    iç sahadaki geri dönüşler belki zor olur ama deplasman puan ortalaması artacaktır. yine hakemlere özel talimat gelmezse tabii...(!)
App Store'dan indirin Google Play'den alın