resim
Jakup Jimmy Durmaz
Takım:Gençlerbirliği
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:İsveç
  • 547
    adamın anatomik yapısı futbolcu olmaya müsait değil bi kere. ya futbolcu dediğin parantez bacaklı olur. 2 baldır birbirine değmez, değmemeli. parantezlik baldırdan başlar, bileğin üst kısmına kadar devam eder.

    https://gss.gs/f1s.jpeg

    şimdi bu fotoğrafta gördüldüğü gibi jimmy'nin üst bacağı dümdüz. yakından görenler de "aa hakkaten lan" diyecektir. bak yemin ediyorum dikkat edin koşuşuna, ritmi doğru değil adamın. sıkıntı şu ki, diz kapakları hafif içeri bakarken, dizden aşağısında ise parantezlik başlıyor. ince bacak parantezliği diye bi şey var, ortopedist arkadaş varsa ve yanlışsam düzeltsin lütfen, tam olarak jimmy'nin durumu budur. daha önce kim için yazmıştım hatırlamıyorum ama muhtemelen jimmy'nin de apış arası sürekli pişiyodur. 2 baldır birbirine bu kadar yakın olamaz arkadaş ya, pişersin amk.

    kısaca jimmy konusunda fatih hoca inanılmaz bir yanılgı içinde. bu adamın bu takıma verebileceği hiçbir şey yok. oynadığı her saniye zarar.

    edit: bir ekleme yapayım. bakın arkadaşlar, fotoğrafa dikkatli bakın, anatomisi düzgün bir adam, diz kapağından altını jimmy'nin sol ayağı gibi dışarı açamaz. adamın nerdeyse üst bacak sbitken, alt bacağı dışarı doğru açılmış. yemin ediyorum yapamazsınız, deneyin evde, 10 saniyede kramp girer bacağınıza. adamın anatomik yapısı bozuk, yemin ediyorum bozuk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın