resim
Gylfi Þór Sigurðsson
Takım:Valur
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.86
Uyruk:İzlanda
  • 83
    gylfi gercekten galatasaray'a en cok yakistirdigin 10 futbolcu deseniz o listeye koyacagim bir futbolcu. teknigi, duran toplarda uzmanligi, ve pas vizyonu ile sneijder etkisi yapabilecek bir oyuncu. fakat iki senedir gylfi'nin ayaklari gitmiyor. bunun ne kadar premier lig temposundan dolayi oldugunu bilemem, ama gozden bu kadar hizli dusmesinin sebebi tamamen statik bir oyuncuya donusmus olmasi. duzenli premier lig izleyen biri olarak su an ligin tamamindaki en sabit/statik oyuncu olabilir. zamaninda charlie adam, chris brunt falan vardi da onlar gecmiste kaldi.

    olasi bir galatasaray transferinde (ki olacagini "firsat transferi" olarak bile zannetmiyorum. boyle en yakin lucas moura olacakti yanlis bilmiyorsam, ama firsat fiyatlari bile bizim butcemizin cok ustunde oluyor) saginda feghouli, solunda arda ile oynayacak. modern futbolda hicbir takim bu tip oyuncudan iki tane bile bulundurmaz, uc tanesini ayni anda sahaya koymak abesle istigal olur. onlerinde falcao'nun oynamasini geciyorum. dunya uzerinde hicbir takim bu grubu ayni anda sahaya suremez. ucuncu lig ekipleri bile gule oynaya orta sahayi gecer.

    anlayacaginiz kendisi bu galatasaray'a hayatta olmaz. tamamen kendisi disindaki kosullardan dolayi ciddi bir oyuncu satisi olmadigi surece (ki bu saatten sonra olmaz), bedava gelse bile isteyemedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın