resim
Okay Yokuşlu
Takım:Trabzonspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 470
    nzonzi ile aynı tipte oyuncu olduğu ve bu yüzden faydalı olmayacağı düşüncesine katılmıyorum, nzonzi ile alakası olmayan bir oyuncu. ayrıca nzonzi kesinlikle kötü bir oyuncu değildi, hatta 2019-20 sezonunun ilk haftalarında takımın en iyi bir kaç oyuncusundan biriydi, seri ve lemina'dan çok daha iyi performanslar gösteriyordu, nzonzi'nin takımdan gönderilmesi tamamen işine saygısı olmaması, kendisini takımdan üstün görmesiydi, bir kaç maçta kötü sonuç gelince ve yedek kalınca kendisini üstün görmeye başladı, hatırladığım kadarıyla izinsiz antremana katılmamıştı ya da yedek kaldığını öğrenince antremanı terk etmişti, mücadele etmeyi tamamen bırakmıştı, bunları yapmasa muhtemelen şu an hala kadromuzdaydı ve orta saha konusunda bu kadar sıkıntı yaşamıyorduk. yani sorun nzonzi'nin nasıl futbolcu ile ilgili olduğu değildi, adam kendisini buradan üstün gördü, kendisine yakıştıramadı burada oynmayı, ayrılmak istedi ve ayrılmak için elinden geleni yaptı. okay için durum böyle değil, evet fazla tempolu bir oyuncu değil ama beklediğimiz düzeyde de tempoya ihtiyacı yok, 19-20 sezonunda takımın tamamı temposuzdu, o yüzden sorun yaşadık, bekler mariano-nagatomo, orta sahada 3 tane temposuz adam, yani nzonzi, seri ve lemina, kanatlarda feghouli ve babel yine iki temposuz oyuncu, falcao keza öyle. 20-21 sezonunda ise durum farklı, iki bekimiz de, yani saracchi ve omar 90 dakika tempo yapabilecek isimler, iki bekin bile ciddi anlamda oyunu değiştirir, hatırlarsınız 19-20 sezonun ikinci yarısındaki efsanevi 8 haftalık performansa ligin ilk yarısına göre sadece sol bek ve sol ön oyuncuları değişmişti ve ciddi anlamda tempo kazanmıştık. okay transferi gerçekleşirse önüne 2 tane tempolu 8 numara gerekiyor, bir tanesi etebo, diğeri inşallah yoldadır. emre kılınç gibi bir oyuncumuz da var, bence sezonun yıldızı olacak bizim adımıza. bir tane de pırpır kanat oyuncusu şart bence ama şu an öncelikli ihtiyaç gibi durmuyor, orta saha transferi tamamlandıktan sonra belki bir fırsat çıkarsa bu tarzda bir kanat oyuncusu alınabilir, lakin ben zor görüyorum, süleyman rodop da son yaptığı yayında öncelikli ihtiyaç olmadığını, kerem aktürkoğlu'nun o bölgede göstereceği performans ile ihtiyaç kalmadığını söylemişti.

    muslera
    omar-luyindama-marcao-saracchi
    okay
    etebo-transfer
    feghouli emre kılınç
    falcao

    ideal kadromuzun bu şekilde olacağını düşünüyorum, bunu gerçekleştirebilirsek tempo konusunda herhangi bir sorun yaşamayız. bu kadroda iki soru işareti var, feghouli ve falcao. falcao konusunu ele alalım, sağlıklı olduğu sürece oynayacaktır, çünkü forvete diagne ayrılmadıkça bir transfer beklenmiyor, falcao'nun ayrılması da şu an söz konusu değil, eğer falcao sağlıklı olursa bir sıkıntı yaşamayız, falcao'nun yokluğunda dahi diagne, ali yavuz ve oğulcan da iyi katkılar verecektir, özellikle ali yavuz'dan beklentim çok. feghouli konusuna gelirsek, eğer satılmazsa, ki bence elden çıkarma ihtimalimiz çok ama çok düşük, oraya ilk yazılacak oyuncu feghouli olur, umalım ki normalde sezonun ikinci yarılarında gösterdiği muhteşem performansları yerine sezonun geneline yayılan o kadar iyi olmasa da stabil bir performans gösterir. arda'nın da geniş rotasyonda ciddi katkılar vereceğine inanıyorum, hazırlık maçlarında iyi gözüktü, bir kaç ay içinde fiziksel olarak daha da iyi seviyelere geldiğinde çok daha iyi performans verecektir.

    okay bizim için çok önemli bir transfer olacak eğer gerçekleşirse, hocanın çok sevdiği bir oyuncu, hoca da kendisini çok seviyor, onu 20 yaşında milli takıma ilk defa davet eden hoca. 19-20 sezonunda yaşadığımız tempo sorununu hiç transfer yapılmasa mevcut kadroyla sezona devam etsek bile yaşayacağımızı düşünmüyorum, okay bu konuda olumsuz etkilemez, okay'ın önüne etebo'nun yanına bir tane de tempolu pasör bir orta saha aldığımız anda da farklı seviyelere geliriz. pırpır kanat oyuncusu da pastanın çileği olur eğer olursa.*

    edit: eğer gerçekleşirse okay'ın önüne, etebo'nun yanına alınacak oyuncu konusunda gönlümden geçen isim irfan can kahveci, muhtemelen hocanın da gönlünden geçen isim aynı. belhanda ve feghouli'den 10m € civarında bonservis elde edemediğimiz takdirde imkansız bir transfer ama inşallah gönlümüzden geçen gerçekleşir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın