• 107
    galatasaray sk scout şefi. aldıklarımızdan çok daha iyi oyuncuları da var. piyasaları düşerse falan güzel kadro kurabiliriz. hatta adam istemeden birkaç yıl içinde kulüp başkanı, teknik direktörü falan olmadan d’avila fc'yi kurabiliyor açıkçası bizim üstümüzden. dünyada bir ilki yaşayabiliriz.

    bu arada şu eleştiriye karşıyım. getiriyon getiriyon bize ama bizden kimseyi hiç satamıyooon? e adam bizden götürdüğünü de başka takıma satmış oluyor. yani ondan da komisyonunu alacak. niye bizden de başka yerlere götürmek istemesin?

    bunun cevabı da şu ki; bizde oynayan hiçbir oyuncusu x takıma gitse bizden aldığı maaşı alamaz, bizim verdiğimiz imza parasını alamaz. işte düşünün ne kadar kötü ve saçma kontratlarla getiriyoruz bu adamları. yoksa bu adam bize getirdiği kadar bizden de bir yerlere götürdükleriyle komisyon alacak ama avantajı olmadığı için kimseleri götüremiyor... inşallah bu adamın havuzu daha da genişler de 50 oyuncudan değil 200 oyuncudan falan adam seçer takım kurarız. şu an tek temennim bu.
    üzgün surat...
App Store'dan indirin Google Play'den alın