• 195
    https://mobile.twitter.com/...767296473739264?s=20

    yemin ediyorum çok tehlikeli yerelere gidiyoruz. şu açıklamanın altındaki yorumlara bak. hiç bir şeyi beğenmez olduk. bir yönetici bir yerde açıklama yapsa da gelişine çaksak lafı diye bekleyen bir taraftar grubuna dönüştük. yılllardır şampiyonluk görmemiş taraftarlardan daha tehlikeli hale geldik. ki sadece geçen sezon şampiyon olmadık. bunda da suçluluk payı hiçbir şekilde yönetim de değil. en azından büyük pay onlarda değil. top oynamadık biz top.

    adam karaoğlan yazdı diye ırkçı da yaptık ya artık pes diyor başka da birşey demiyorum. bazıları göstere göstere ırkçılık yapmasına ve üstelik kendi bağırlarından değil ezeli rakibin bağrından yetişmesine rağmen taraftarı tarafından delice savunulurken biz ırkçılık yapmayanı ırkçı yaptık.

    ne olacak bizim bu tahammülsüzlüğümüz bilmiyorum ve artık bu konuda entry girmek de istemiyorum. hatta çok sevmesem bu platforma transfer dönemi girmeyeceğim neredeyse. bu yönetimi en çok transfer konusunda eleştiriyoruz evet hataları olduğu dönemler oldu. ama çok başarılı olduğu dönemlerde oldu. geçen sene o kadroyla hak ettiğimiz oyunu oynasaydık ve aslında yapmamız gereken puan farkını yapıp şampiyon olsaydık bu sefer ne adamlar almışız diye övgüler yapıyor olacaktık. ama biz herşeyde en kolayına kaçıp yönetime attık hep suçu.

    ben bu taraftarlardan değilim arkadaşlar. isterseniz beni de eleştirin ofsayt yağmuruna tutun. bu takım için kim elini bu taşın altına koyduysa onlardan allah razı olsun. yeter ki iyi niyetli olsunlar. hata insanlar için herkesin hatası olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın