resim
Adem Büyük
Takım:Karşıyaka
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 1364
    ben kendisini çok severim, başından beri de transferini savundum, hep arkasında durdum. bu ligin de hakkı verilmeyen oyuncularından biridir kendisi. ancak kendisi gelip de gitmek istiyorum diyorsa, kal diye yalvaracak halimiz de yok.

    bir ya da birkaç densizin sosyal medyadan yaptığı terbiyesizliğe kızıp gitmek istediğini sanmıyorum, sonuçta oradaki terbiyesizliği tüm galatasaray taraftarına mal edemez kimse. o densizlik, ahlaksızlık yanlıştır ama ne yazık ki her zaman böyle şeyler olacaktır. büyük takım oyuncusunun bu münferit olaylara takılmaması gerekir.

    neden gidiyor bilmiyorum, ama kendi isteğiyle gidiyorsa yolu açık olsun. yok eğer biz gönderiyosak hata yapıyoruz. tabii şu kısmı da unutmamak gerek, euro kuru öyle bir hale geldi ki adem şu an 400 bin euro falan alıyor galatasaray'dan ve kontratının son senesi. iyi bir kontrat alabilmek için son şansı. malatya 3 senelik falan kontrat önerdiyse maddi açıdan gitmesi normal. 400 bin euro sana bana büyük para da bir futbolcu için tartışılır ne kadar büyük olduğu. herkesin harcaması, yaşantısı gelirine göre çünkü. adem'in hayat kalitesi bundan 3 sene öncesine göre aşağı düşmüştür ve futbolu bırakınca daha da düşecektir. nasıl bir yatırım yaparsa yapsın sanıyorum ki futbolculuk döneminden fazla kazanamaz bir senede.
App Store'dan indirin Google Play'den alın