• 211
    dikkat çekici transferler yapıyorlar, bu sezon lige damga vurabilirler.

    - en iyi transferleri, hikmet karaman'ı gönderip yerine hamza hamzaoğlu'nu almaları oldu. 3 kupa apoletli hoca 16-17 sezonundan sonra ilk defa bir takımda sezon başı başlayacak. maalesef hocanın pr yönetimi bir abdullah avcı kadar olmadığı için onca başarısına rağmen anadolu anadolu gezmekten kurtulamamıştı. kariyerini tekrar yukarı çıkarması için bence son fırsat, umarım hocalık yeteneklerinin farkına varır ve bu kez tutunabilir.

    - 2018 dünya kupasında bizlere seyir zevki sunan peru'nun maestrosu christian cueva yı kadrolarına kattılar. bu sezon dikkatleri ligimizde dikkatleri üzerine çekecektir. kulübün güney amerika bazında çalışan ciddi bir scout ekibi olmalı ki guilherme sonrası cueva dışında bir de estudiantes'ten fernando zuquiyi almışlar. bu oyuncuları parlatabilirlerse ciddi gelir elde edebilirler.

    - geçtiğimiz yaz sezonunda adı sıkça kulübümüzle anılan benjamin tettehi kiralık aldılar. hamza hamzaoğlu'nun sevdiği bir forvet tarzı. yedeği de benzer tipte olan oyuncu umut bulut. yine bu sezon aldıkları jetmir topalli hakkında bir bilgim yok ancak umarım faha farklı tipte bir santrfordur yoksa bu sezon sıkıntı çekebilecekleri bir konu olur forvet rotasyonları.

    - stoper rotasyonları biraz zayıf gibi gözüküyor, mina'nın boşluğunu doldurabilecek bir oyuncu henüz almadılar. formu gitgide düşen kaleci fabien farnolle'ü gönderip yerine guido herrera yı almışlar. zeki yavru'yu da sağ bek rotasyonu için almışlar.

    eğer stoper konusunda bir çözüm üretebilirlerse gelecek sezona damga vurmasını beklediğim anadolu takımlarından biri yeni malatyaspor ancak dediğim gibi bu tarz teknik oyunculardan randıman alabilmeleri adına en başta saha zeminlerini düzeltmeleri gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın