• 382
    iletişim ve transfer yönetimi konusunda sıkıntılı olmalarına rağmen mustafa cengiz yönetimi için gerekli görmüyorum. artıları eksileri ve bu yönetim gidince yeniden çöreklenecek kişileri düşününce kalmalarını tercih ederim.

    mustafa cengiz, mustafa cengiz yönetimi,
    yönetim istifa gibi başlıklar etrafında dönen insanlara bilgi vereyim.

    mevcut mustafa cengiz yönetimi istifa falan etmeyecek ama bu demek değil ilk seçimde tekrar seçilecekler. çok büyük ihtimalle "abiler" topuyla tüfeğiyle, yan yana gelmez dediğiniz kişileri yan yana getirerek indirecekler. şu pandemi olmasa istifa için bastırırlardı o olmasa ibra mevzusundan yürürlerdi ama dedik ya ortalık toz duman gelirler dibi görmüşken gerek yok.

    bu yönetim en azından ekonomik olarak doğru işler yaparak gidecek. 10 sene içerisinde yaptığımız saçma sapan transferlerin %25ini yapmamış olsaydık bu zorlukları çekmezdik.
    öyle paralar öyle komisyonlar yenildi... neyse sıkıldım bu detaylardan ligin en iyi kadrosu ile 6. olduk hâlâ günü ve yılı kurtarmak dışında birşey önemli değil.

    o nedenle sosyal medyada dursun özbek yönetimini bile savunacak, burak elmas güzellemeleri yapacak kadar milleti saf kendini zeki sanan tiplerin goygoyları devam edecek.

    resmi muhalefet ofisi olan divan kurulu saldırılarını seçime doğru yoğunlaştırır ve atanamamış abdullah gül kılıklı eşref hamamcıoğlu önderliğinde kimin "kurumsallık" hikayesi anlatacağını 6 ay içerisinde görürüz.

    sonra gelenler iki transfer yapar twitter coşar o ara stadyum isim hakkı ve riva ve yeniden alınan florya iç edilmiş olur ama onun önemi yok. transfer önemli. tek derdimiz bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın