• 67
    ilk yarıda 15 dakika ne yaptığımız belli değildi. sonraki dönemde özellikle 40. dakikaya kadar önde organize bir baskı yaptık ki eldeki birkaç pozitif şeyden biriydi. zaman zaman top kaptık veya hataya zorladık. taylan bayağı diri ve iyi görünüyor, ikinci topların hepsine hareketlenip rakibi çıkarmamaya çalışıyor belli ki hocanın dediği her şeyi yapmaya uğraşıyor. saracchi tempolu, marcao iyi göründü, arda turan temposuz ama aklıyla götürüyor şu an attığı gol veya sakladığı toplar kalite işi. fakat vücut gitmiyor hocam.

    gelelim olumsuz yönlere:

    - belhanda... 45 dakika ne izletti hiçbir fikrim yok. pas hataları, yanlış tercihler, isteksiz oyun. takımın uyumunu bile bozuyor gibi görünüyor şu an.
    - takım olarak genel zaman zaman parlamalar dışında tempo yok. daha hızlı olmalıyız ama orta saha ve kanat transferleri yapılmazsa bu iş zor.
    - şener inanılmaz kötü. bu adamın bize katacağı herhangi bir şey yok çok belli. sağ kanat hücumlarını formsuz feghouli ile baltalıyor.
    - feghouli yine çabalıyor, preste var ama üretim kısmında yok, hala formsuz ne yazık ki.
    - ileride daha hızlı çoğalmamız gerekiyor, ceza sahasına daha fazla adamla girmeliyiz. 1-2 kez görebildim sadece.
    - falcao'nun daha hareketli olması gerek bir yandan da. koşuları var, gelip top alıyor ama daha istekli olabilir gibi. belki hazırlık maçı diye böyledir bilemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın