• 26
    üslupta ne gibi bir sıkıntı barındırdığını anlayamadığım twitter hashtag'i.

    bence bilakis nazikçe dile getirmiş taraftar tepkisini. başkan hasta üzülüyorum keşke böyle tepkilere maruz kalmasa ama inatla çekilmeyip devam etmeyi tercih etti. gerçi sağolsun başkanımız rahatsızlanmadan önce de takımı forvetsiz bırakmıştı ya neyse.

    takımın hocası sizden ricada bulunmuş transferin büyük kısmını kampa yetiştirin demiş ama malum yöneticiler televizyon kanallarına çıkarak hocasının sınırlarını belirliyor tabir-i caiz ise. bu isyanı salt mustafa cengiz üzerinden okumak da kusura bakmayın ama biraz saflık. taraftarın öfkesi yönetimin tamamına. elbette ki en büyük sorumluluk başkan mustafa cengiz'e düşüyor. kendim twitterda bu hashtag'e destek vermedim ama kusura bakmayın ama hiç de rahatsız olmadım. para yok deniyor dün taraftar sadece kombineden 10 milyon lira kasaya koydu. maicon transferi gerçekleşeli neredeyse 1 ay oldu aklıma o parayı da taksitlere bölündüğü ihtimali gelmiyor değil açıkcası.

    yönetimdeki saygıdeğer yöneticilere de sesleniyorum, eğer kasa kolaylığı sağlamayacaksanız çekilin koltuklarınızdan 29 yılımın 14 yılını hem okuyup hem de esnaflık yaparak geçirdim, cebimden bir şey çıkmadığı takdirde sizden daha iyi pazarlık yapacağım iddiasındayım. taraftardan farkınız olsun diyeceğim de yine nakit akışını taraftar sağlıyor. akıl tutulması yaşayan bir yönetimle karşı karşıyayız. bu dönemi ünal aysal'ın istifa ettiği 2014-2015 dönemine benzetiyorum. dönemin "vizyoner" başkanı capslere konu olan o veciz sözü geliyor aklıma ( transferin son gününü bekliyoruz oyuncular iyice ucuzlasın diye).

    işin özüne dönecek olursak transfer bağımlısı tüketim çılgını taraftarları bi kenara bırakırsak bir futbol takımının en mühim bölgesi olan orta saha oyuncusu istemesi galatasaray taraftarının hakkıdır. şayet bu transferler gerçekleşirse şampiyonluğun bir numaralı adayı biz olacağız. fenerbahçenin fişini çekebileceğimiz bu sezonda lütfen görevinizi yapın oyuncu satamıyorsanız da maaşını verin bonservis girdisi sağlayın ve bitirin bu işkenceyi lütfen. size de yazık bu taraftara da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın