• 1
    barcelona'da 19/20 sezonunda şampiyonluğun kaybedilmesi ve bayern hezimetinin yaşanmasından aylar önce yaşanmış skandal.

    özetleyecek olursak ; kulübe yakın bir ispanyol radyosunun iddiasına göre başkan bartemau bir sosyal medya şirketi ile anlaşarak kulüp üstünde etkisi olan ve önemli görülen messi, xavi, pique, puyol, guardiola gibi isimlerin troll hesaplar yardımıyla itibarlarını ve kulüp üzerindeki saygınlıklarını bitirmek istemiş. yine iddiaya göre bartemau'ya muhalif olan bu kesim itibarsızlaştırılacaktı. başkan bütün bunları yalanlamış olsa da, nisan 2020'de barcelona yönetiminden 6 isim toplu istifada bulundu. istifadan bir kaç gün sonra bartemau'nun yardımcısı üstü kapalı olarak kulüpte yolsuzluk yapıldığını, kulübün parasının birilerinin zimmetine geçirildiğini isim vermeden ifade etti. bu çalkantılar pandemi sonrası yeşil sahaya da yansıdı, la liga şampiyonluğu gitti ve bayern'e tarihi skorla kaybedildi.

    tabi ki bu büyük skandalın ardından messi yönetimle görüşme yapmış ardından röportaj da vermiş. barcelona'nın özellikle 19/20 sezonunun son maçlarındaki, başta şampiyonluğun gittiği ossasuna maçı, messi'nin hal ve tavrı bir şeylerin ters gittiğinin en büyük sinyaliydi. ve bütün bu yaşananlar belli ki kulübüne yıllardır aidiyet duyan messi'yi barcelona'dan kopardı.

    bir başkan düşünün, koskoca dünya çapında bir kulübü bu durumlara düşürüp, rezil rüsva ediyor. hayır dursun'dan bahsetmiyorum. bartemau'dan bahsediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın