• 87
    kendisini tanımam. anladığım kadarıyla hayvansever bir jokey olarak tanınıyormuş. ne güzel.

    bazen hayatta tek bir hata, anlık bir hata her şeyinizi elinizden alır. sevdiklerinizi, saygınlığınızı, her şeyinizi kaybedersiniz. sadece bir saniye içinde. bu adamın geçmişi o hayvana attığı yumrukla sıfırlanmıştır. özür dilemek bir erdemdir evet, ama o özrün bir anlamı vardır. tepkiler üzerine dilenen özür ben bir halt yedim, mesleğim, kariyerim tehlikeye girdi, ceza almak da istemiyorum, bunu görmezden geliverin demektir.

    bu adam ve bu adam gibilerin keyfi, şöhreti, parası pulu uğruna yarış atı yapılmış o güzel yaratık için özrün bir anlamı yok. kameralardan uzakta olduğunu sandığı bir anda gerçek yüzünü göstermiş kendisi.

    bu yargı tek bir videoyla adam asmak değil. kameralar önünde herkes melektir. herkes kendine göre dünyanın en temiz kalpli insanıdır. ama işte, masum bir canlıya nefretle, tum gücüyle vuran bir insan olarak tanıttı kendini tanimayan herkese. o hayvan için rekabet diye bir kavram yok, senin köleleştirdiğin, içgüdüleriyle ve acı verici uyaranlarla "yarışan" bir can o. o yumruğu kendi ismine atmış olman şu rezil olaydaki tek rahatlatıcı şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın