resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 2529
    barcelona'dan ayrılma kararı alan tarihin en iyi futbolcusu. barcelona halkı kendisini o kadar çok seviyor ki muhtemelen aldığı kararla birlikte başkan josep maria bartomeu'nun da sonunu hazırladı. aldığı kararda koeman'ın "takım içinde artık imtiyazlı olmayacaksın" sözünün etkili olduğu söyleniyor ki bu durum koeman'ı da henüz yeni geldiği kulüpten götürebilir.

    aslında koeman'ın kendisiyle ilgili fikirlerinin garip bir geçmişi var. messi 16 yaşında ve barcelona'nın alt yaş takımı'nda oynarken, kendisinin bir maçını izlemeye o zamanın barcelona teknik direktörü frank rijkaard yanında bir arkadaşıyla gider. maçı izlerken yanındaki arkadaşı messi'nin çok bencil, takım oyunundan uzak ve kaybolmaya muhtaç bir futbolcu olduğunu söyler. rijkaard ise tam tersini düşünüyordur ve messi'yi a takıma alır. bilin bakalım rijkaard'ın yanındaki bu arkadaşı kimdir? doğru bildiniz, ronald koeman.

    demem o ki koeman'ın o günden bu yana messi'ye içten bir garezi olabilir. muhtemelen anlattığım bu olayı messi de biliyordur ki ben biliyorsam messi'nin bilmeme olasılığı yok ve belki de o yüzden ayrılma kararı aldı. belki de bartomeu messi'yi göndermek için koeman'ı seçti. yani bu pilav daha çooook su kaldırır. izleyelim, görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın