resim
Jakub Piotr Moder
Takım:Brighton
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.91
Uyruk:Polonya
  • 118
    herşeyden bağımsız bundan uzun seneler öncesinde brezilya pazarından paket halde yaptığımız ve o dönemin şartları için scout transferi denilebilecek bir alım sürecini akıllara getiren oyuncu.
    nasıl ki kendisi ile birlikte jozwiak isteniyor ise o zaman da çok süratli bir kanat oyuncusu olan fabio pinto istenmekteydi. tabi o zamanlar polonyalılar çok fazla futbolcu üretimi konusunda revaçta değiller. en baba polonyalı da sonradan türk olan kaan dobra. neyse her sabah spor gazetesi almaya köyden abartısız 2 km yol yürüyorum ve evde de hep pilli radyo açık galatasaray' dan gelişmeler gelebilir diye.
    bir diğer isim de emekli olan efsanemiz hagi yerine brezilya' nın en yetenekli oyun kurucularından jorge felipe takip ediliyordu. aynı moder ve jozwiak gibi heyecanla gelmelerini bekledim ve geldiler. geldiler gelmesine ama işler hiç istediğimiz gibi olmadı. felipe o sezon içinde sorun yaşadı ve kadro dışı kaldı. pinto ise beklenen patlamayı asla yapamadı. geriye hayal kırıklıkları bırakan bir sezondu.
    bu vesile ile gerçekleşen ya da gerçekleşmeyen tüm transferlerin takımımız için hayırlı olmasını dilerim. hele hele bu kadar ekonomik sorunlar varken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın