• 350
    ibretlik bir hayat hikayesi var.

    libertabaskan mutsuz ve depresif bir hayat ya$iyor ve belki degisiklik olur, iyi gelir ümidi ile üniversite okumak için istanbul'dan izmire'e yerle$iyor. ancak burada da aradigini bulamiyor ve kimseye bir hayrim yok bu dünyada, en iyisi alip ba$ini gitmek deyip, intihara kalki$iyor ve sonradan adini sabri koyacagi ev arkada$inin tav$aninin kucagina atlamasi ile intihardan vazgeçiyor. sabri ile muhte$em ikili oluyorlar. yillar yillari kovaliyor. libertabaskan sevimli sabri'nin epilepsi hastasi oldugunu ögreniyor ve sen beni birakmadin, ben de seni birakmam diyerek ona o günden sonra daha da baglaniyor, yanindan hiç ayrilmiyor.

    ancak kader zaten 1-0 geride olmasi yetmiyormu$ gibi alehine bir de penalti çaliyor ve libertabaskan annesinin kanser oldugunu ögreniyor. ardindan annesi kanser ile verdigi mücadeleye maalesef ocak 2019'da yenik dü$üyor *. tam, kaldik mi yine bir ba$imiza derken, annesinin vefatindan yarim sene sonra küçük dostunu da kaybediyor. senin anlayacagin, penaltiyi da çikaramayinca hayat mücadelesinde 2-0 geriye dü$üyor libertabaskan.

    sonra bir golde geçtigimiz günlerde hani bir ümit diye 4 hekimin kapisindan boynu bükük ayrildiktan sonra kapisini çaldigi 5. doktordan geliyor ve libertabaskan 3. evre küçük hücreli akciger kanseri oldugunu ögreniyor.

    galatasaray tarihi efsane geri dönü$lerle doludur ve benim için bunlardan en önemlisi deplasmanda 3 yeyip, istanbulda 5 attigimiz neuchatel xamax maçlardir. bu maçlar benim galatasarayli olmamdan ziyade, hayatta bana hiç bir zaman pes etmememi ögretmi$ ve zafere inancimin daima tam olmasini saglami$tir.

    allah'a inancimiz sonsuz ve o'nun adaleti önünde boynumuz kildan ince. maç 90 dakikadir ve o 90 dakikanin ne zaman bitecegini bir tek o tayin eder. bizler son dakikaya kadar mücadeleden vazgeçmemeliyiz.

    umarim kendisi de gönül verdigi takimi gibi müthi$ bir geri dönü$e imza atacaktir.

    ayni 9 kasim 1988'de* oldugu gibi..
    ayni 3 nisan 2001'de* oldugu gibi..
    ve ayni yine 9 nisan 2013'de* oldugu gibi..

    hayat yilmadan, yorulmadan, vazgeçmeden mücadeleye devam etmek demektir ve unutma;

    kaybetmekten korkma! bir $eyi kazanman için bazi $eyleri kaybetmelisin. ve unutma! kaybettiginde degil, vazgeçtiginde yenilirsin!

    nefes alarak uyanabildigin her sabah için $ükret. çünkü hayat her $eye ragmen ya$amaya degerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın