resim
Mario René Junior Lemina
Takım:Wolverhampton
Mevki:Ön Libero
Yaş:31
Boy:1.84
Uyruk:Gabon
  • 1854
    transferinde ve sakatlık durumunda 2019-2020 sezonu ile 2020-2021 sezonu arasında fark olan oyuncu. 2018 yılının aralık ayında sakatlanan lemina, nisan 2019 da tedavisini tamamlıyor. nisan ayından sonra 135 dakika oynuyor ve takımıyla kampa dahil olmuyor. yani beşiktaş ve galatasaray'a önerilen lemina, yaklaşık 8 ay top oynamamış ve kendi bireysel antrenmanları hariç idman yapmamış bir oyuncuydu. ligler başlamışken bu oyuncuyu sakat diye veto etmek, bu oyuncunun kronik sakat olduğu anlamı taşımaz. tıpkı transfer gündemimizde olduğu söylenen oscar eduardo cabezas segura gibi.

    fakat 2020-2021 sezonu için aynı şeyleri konuşmak çok doğru olmaz. kendisi 2019-2020 sezonunda çok güzel rehabilite oldu.
    yani şuan ki durumu 2019-2020 sezonunda olduğu durumdan çok daha iyi.

    bize transferi ile alakalı, elbette her peşinde olduğumuz oyuncuyu alamayız. bir oyuncu alınmadı diye teknik ekip ya da yönetimin eleştirilmemesi lazım. hem oyuncuları hem de takımları ikna etmek gerekir. bu transferlerin olumsuz sonuçlanması anlaşılabilir bir durumdur, fakat oyuncuyu isteyip, bizden mali durumu çok daha kötü olan, bizim verdiğimiz maaşları verme imkanı olmayan beşiktaş oyuncuyu alırsa işte o zaman eleştirilir. çünkü sende oynamış, 1 maçlık da olsa kaptanlığı yapmış oyuncuyu, üstüne üstlük teknik ekip isterken alamayıp rakibine kaptırırsan burada acizlikten bahsedilir. dediğim gibi burada beşiktaş örneğinin olma sebebi, onların da bizim gibi bonservis ücreti ödeyemeyecek olmaları. yok beşiktaş 9 milyon euro verir alır yine yönetime bir şey diyemeyiz ama gidip bedavaya kiralayıp, leminaya'ya 1 milyon euro verirlerse sabaha kadar eleştirilmesi gerekir.

    kurmayı planladığımız genç orta sahaların arkasına alınmasını istediğim oyuncu. uzun periyotta ne olursa olsun, ne vereceğini bildiğimiz oyuncuların bulunması elimiz güçlendirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın