resim
Mario René Junior Lemina
Takım:Wolverhampton
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.84
Uyruk:Gabon
  • 1848
    kendisi kronik sakat oldugu icin yola cikma noktasinda kararsiz kalmis olabiliriz. ama yanindaki rakibine omuz atmaya imtina eden ve oynamasi icin yanina iki tane lemina koymamiz gereken seri'yi almaya calisacaksak eger ivedilikle bundan vazgecip sakatlik riskini de goze alip leminaya okey demek lazim.

    bizim ortasahada ac oyunculara ihtiyacimiz var. gecen sene bizi geriye atan pas futbolundan bir an once kurtulup diri, dikine gitmeye calisan sert ve hareketli ortasahalari takima monte etmemiz gerekiyor. yoksa seri 3 tane uzun diagonal top atacak diye ortasahayi mecburen 3ledigimizde hucumda cogalamiyoruz. savunmada da seri hayalet sevgilim tadinda takildigi icin hem hucumda hem defansta eksik kaliyoruz. hoca madem ki gegenpressingin dunyadaki onculerinden biri, o zaman romayi tekrar tekrar kesfetmeye calismakla bir seneyi daha kaybetmeden kendi ozune donmeli, kendi ozunun gerektirdiklerini yapacak ortasahalara yonelmeli. melodan sonra hocanin istedigi tarzi en cok yansitabilen adam lemina oldu. sakatlik muabbeti evet beni de korkutuyor. ancak seri'yi alip bir seneyi daha 3lü ortasahayla yiyecegimize, 40 macin icinde 8 mac kacirmasini goze alip isiran basan kendini parcalayan lemina ile yola cikmak her turlu daha mantikli.

    kisa sozun ozu: seri fenerbahce macinda benim de gozlerimin pasini sildi hocam ama kayserisporu ortasahada parcalamak icin bizim leminaya ihtiyacimiz var. 15 macta 1 kez resital yapacak seri'ye degil. bu arada lemina'yi almak da allah'in emri degil neticede. sadede gelecek olursak; bu yazinin anafikri lemina'ya benzer mantalitede birini almamiz gerektigidir, seri bizim icin lüks ile gereksiz arası bir yerde konumlanıyor hangisi olduğuna tam karar veremedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın