resim
Ismaila Cheick Coulibaly
Takım:Sheff Utd
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Mali
  • 52
    ilk entry'e sürekli bir şey eklemek yerine yeni yorumdan devam edeyim:

    (bkz: #2954999)

    şöyle iki detay daha var: bu adam iki hafta önce norveç'in en iyi takımı rosenborg'a karşı çok iyi bir maç çıkarmış. norveççe maç hikayesinde sürekli ismi geçiyor, resimdeki oyuncu da o. bu arada kendisinin son bir ayki performansları sebebiyle (karantina sonrası sezona ilk 11 dışında başlayıp formayı oynayarak hızla almış) alındığına şüphem yok, ilk entry'de yazdığım gibi oyun kalitesi çok ilerlemiş.

    https://www.smp.no/...rpsborg-22444779.ece

    bir de coulibaly 2017 u20 afrika kupası mali kadrosunda 17 yaşındayken yer almış. takımda ondan 2-3 yaş büyük oyuncular arasında çok ilginç isimler var:

    amadou haidara, rb leipzig, tm değeri 15.50m euro. bu sene biraz gözden düşse de leipzig'i izliyorsanız zaten tanıyorsunuzdur.

    moussa djenepo, southampton, tm değeri 11m euro. çok beğendiğim bir oyuncu, southampton yeni mane olsun diye ciddi para verip aldı, daha gelişmesi lazım ama top sürerken ağzınız açık izliyorsunuz.

    sekou koita, rb salzburg, tm değeri 6m euro. yanlış bilmiyorsam hwang avrupa'ya satıldıktan sonra bu sene ilk 11 başlaması bekleniyor. kendisini de minamino ve haland gibi parlatmayı planlıyorlar şimdiden.

    mamadou fofana, metz, tm değeri 3.2m euro. bu yaz galatasaray'a bile yazıldı, 18 yaşında alanyaspor'da oynayıp sonra metz'e satılmıştı. izleyenimiz olmuştur.

    ousmane diakite, rb salzburg, tm değeri 700k euro. salzburg'un rezervde bekletip avusturya'lı kulüplerde kiraya verdiği oyunculardan. 17-18 yaşında premier lig'e çok yazıldığından hatırlıyorum.

    anlayacağınız ilginç bir jenerasyonun da üyesi. not düşmüş olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın