• 116
    emre ugurlu’nun aciklamasindan anlasildigi kadariyla senelik odeyecegimiz paranin tamami kulup kasasina gitmeyen mobil uygulama. ne kadari kulubun kasasina gidiyor ne kadari yazilimi gelistiren (daha dogrusu alfa versiyonunu app store’a suren) sirketin kasasina gittigi belli degil. biraz daha transparan olsalar daha iyi olacak gibi.

    bundan yillar once ismini vermek istemedigim bir yoneticimize ait bir yazilim sirketi rakiplerimizden birine kisisel baglantilar sayesinde epey ucuk fiyatlardan bir stadyum uygulamasi yapmisti. ayni yonetici galatasaray icin de benzer uygulamayi yapip yine yuksek bir gelistirme ucreti elde edecekti ki is ortaya cikinca iptal olmustu.

    onbes senedir yazilim sektorunde calisan ve bu dunyanin turlu turlu cakalliklarini gormus biri olarak su uygulamayi kim yapiyor ve yuzde kaci kulubun kasasina kaliyor bunu ogrenmeden para vermeyecegim kusura bakmayin.

    edit:

    aciklamada soylendigi kadariyla uygulamayi ucuncu bir parti hic bir ucret almadan gelistirmis. bunun anlami da gelirden komisyon uzerinden anlasilmasi demek oluyor. app store ve play store ucretlerinden bahsetmiyorum yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın