resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 2151
    elden çıkarabiliyorsak ne ala. ancak elden çıkaramadığımız durumda katkı sağlama potansiyelini diğer satmak istediğimiz futbolculara** göre çok daha yüksek gördüğüm futbolcumuz. bunu düşünmemde iki önemli etken var.

    ilki bize gelmeden hemen önce fulham'da gösterdiği performans. o dönem babel'i beğenmeyen yoktu sanırım. ikincisi ve aslında çok daha önemlisi ise geçen seneki kadro yapımızın babel'in tüm olumsuz yönlerini ortaya çıkaracak şekilde olmasıydı. babel gibi bir kanat oyuncusuna göre hem daha durağan hem de daha ayağına top isteyen bir futbolcu ile oynamak istiyorsanız; arkasındaki bekin tempolu, ters kanattaki futbolcunun daha hızlı, orta sahanın daha hareketli olması gerekir. geçen sene babel oynarken arkasında nagatomo, ters kanadında kendisine yakın durağanlıktaki feghouli ve orta sahada hepsini teker teker ön liberoda kullandığımız nzonzi, seri ve lemina vardı. zaten durağan ve tempolu oynayamayan takımda babel iyice göze batmış ve günah keçisi ilan edilmişti.

    bu sezon ise iki beki birden tempolu, orta sahası yeniden kurgulanan ve diğer kanatta oynayacak futbolcunun daha hızlı ve tempolu * olduğu bir sezon. kendisinin satılması fikrine tamamiyle katılmakla birlikte, bu sezon satılamazsa geçen sezondan çok daha iyi bir performans gösterebileceğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın