resim
Édinson Roberto Cavani Gómez
Takım:Boca Juniors
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.84
Uyruk:Uruguay
  • 311
    eskiden beri gerek uzun saçlarının benzerliğinden gerek çok iyi bitirici forvet olmalarından kendimce falcao ile benzettigim futbolcu. geçen sene falcao gelirken keşke cavani de gelse diye iç geçirmiştim. daha önce de yele gibi saçları olması sebebiyle nuno gomes ile milan barosu birbirine benzetirdim.

    bu boş bilgiden sonra transferi konusuna gelirsek şampiyonlar liginde olsak hatta gidemesek de avro bu kadar yükselmemis olsaydi muslera faktörü ile de gelmesi gayet olasiydi. drogba şampiyonlar ligi finaline damgasını vurup 6 ay sonra buraya geldi bunu unutmayalım.

    mevcut durumda transferi için herşeyden önce kadroda ciddi maaş yükünden kurtulmak gerek. isim vermeyeyim malum yüksek maaşlı oyuncularin 2-3 tanesini elden çıkarıp yerlerini de üçte biri fiyatına genç ve dinamik isimlerle doldurup bu maaşı cavani'ye versek kimse üzülmez. üzerine sistem kurulasi hagi gibi takımı sürükleyebilecek birisi çünkü. bu revizyon çok zor ama imkansiz bir durum değil. şu an için beni umutlandıran tek şey var o da benfica tarafından hala resmi bir açıklama yapılmadı:)

    mustafa cengiz değişik ve göründüğünden daha zeki bir başkan. bence kendisini hafife almayın. cavani olur olmaz, belki dedikodulara meze olmuştur ayri bir konu ama başkanın iyi transferler yapacağına inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın