resim
Bernard Mensah
Takım:Al-Tai
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Gana
  • 540
    galatasaray sosyal medya ekibinin emre kılınç ve oğulcan çağlayan tanıtımlarından sonra çıtası düşük bir tanıtımla bjkye transferi gerçekleştirilmiş futbolcu.

    bir kere mensahın voice over okuması rezalet metin sakil kalmış hintli bebeler gibi kulağı tırmalayan ingilizceyle okutmuşlar. madem böyle yapacaktınız adamin kendi dili neyse onunla okutun niye ingilizce kasıyorsunuz zaten altyazı veriyosun.

    ikincisi stat gondermesi yapacaksın tamam anladik e ne diye tuvalette çekiyonuz stadın sağında solunda dolaştır adamın arkasindan stadı da görelim madem konumu güzel. tuvalet midir banyo mudur bi oda mıdır, amorstan tek bi plan özensiz acele yapıldığı belli.

    son olarak mensahın metin okumasıyla, dönüşündeki konuşması arasında bu kadar uçurum mu olur. azıcık rol kestirin adama birden dönüp patır patır ezberlediği sözcüklerden kurtulmaya çalışan kişi imajı veriyor. yazık olmamış.

    kısaca orjinal bişey yapamayacaksınız, zamanınız vs yoksa yapmayın. zaten futbolda, şampiyonluklarda, tiner tüketiminde eziliyosunuz bi de sosyal medya tanıtım ayağında ezilmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın