resim
Ali Yavuz Kol
Takım:E. Erokspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:23
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 279
    adil demirbağ transferi için adana demirspor'a gidecekse kiralık olarak gitmesi daha iyi ama genç oyuncularımızı geri alma opsiyonu dahilinde bonservisi ile göndermeyi de düşünmek gerekiyor bence artık.

    çünkü, genç oyuncularımızı sadece kiralık olarak gönderdiğimizde takımlar, kendi oyuncuları olmadığı için gelişimleri ile pek ilgilenmiyor, sonuçta iyi bir performans görseler bile sezon sonu asıl takımına geri dönüyor. satın alma opsiyonu ekleyip, kiralayacak bir ekonomileri de yok.

    onun yerine, mesela kendimiz geliştiremediğimiz atalay babacan, ali yavuz kol, yunus akgün gibi oyuncuları geri alma opsiyonlu olarak bonservisleri ile oynayabilecekleri takımlara verirsek; gittiği takımlar kendi oyuncusu gibi görür, oyuncular daha çok forma şansı bulur ve gelişir, sonunda da beklediğimiz noktaya gelirlerse opsiyonu kullanırız.

    kendi altyapı oyuncularımızı para ödeyerek geri almak iyi bir durum değil ama görüyoruz ki bizde gelişme şansları çok düşük ve eğer bizde forma bulacak seviyeye geliyorlarsa sonuçta bizde karlı çıkıyoruz. hem iki takım hem de oyuncular açısından kazan-kazan oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın