resim
Jakub Piotr Moder
Takım:Brighton
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.91
Uyruk:Polonya
  • 23
    izlediğim videolardan anladığım kadarıyla, ağırlıklı olarak defansın önünde oynayan ama tamamen defansif olmayan, pas dağıtma ve şut gibi teknik özellikleriyle dikkat çeken bir oyuncu. fatih terim'in 2 senedir aradığı savunma önü oyuncusu profiline çok benziyor. hani fernando sonrası schneiderlin niyetiyle başlayıp, nzonzi'ye döndüğümüz sonra o da olmayınca lemina ve seri ile tamamlamaya çalıştığımız rol. fm deyimiyle regista'msı deep lying playmaker'ımsı bu rol için diğer tüm adaylardan çok daha genç ve formda bir taze kan olabilirdi moder.

    ben bu oyuncuyu alabilirsek seri'yi almayacağımızı düşünüyorum. yaşı genç olmasına rağmen orta sahaya dinamizm katacak biri değil. seri ile birlikte merkezimizi hantallaştırır. ama yanında iki dinamik oyuncu olursa seri'ye nazaran takımın gücünün ve diriliğinin çok daha yüksek olmasını sağlar.

    kurmaya çalıştığımız takımın güzelliklerini ismi geçen oyuncularla görüyor sonra da son gün gelenlere razı oluyoruz ya o kısım biraz can sıkıcı. ama savunma önü moder, önünde ise ileri gidip gelen iki merkez orta ile geçen sene yer yer tadını aldığımız dominant oyun sezona yayılabilirdi.

    tabii bunların hiçbiri kısmet olmayacak. uykum kaçtığı için oyuncuyu kısa bi araştırıp ezberden yazayım dedim. güzel oyuncular takip ettiğimizi görmüş olduk en azından.
App Store'dan indirin Google Play'den alın