• 148
    kendisi gerçekten sözlüğün en büyük kıymetlerinden biri olan yazar. insanlara umutsuz oldukları anda hiçbir beklentisi olmadan umut aşılayan kişiler vardır ya, bu yüce gönüllü kardeşimiz de onların başında gelenlerden.

    (bkz: galatasaray sözlük ağlama duvarı/#2924416) bu entry'me yazdığın cevap durur hala mesaj kutumda.

    bana konfüçyüs'ün bir sözünü söylemiştin ve ben o sözü her hatırladığımda motive oluyorum. "sen değişirsen, şansın da değişir."

    ve bana o zaman, beni burada severek takip ettiğini ve hazırladığım güzel içerikleri okuduktan sonra altında benim nickimi gördüğünde gülümsediğini ve burada verdiğim emekler ile güzel şeyler ortaya koyduğumu söylemiştin.

    biliyor musun, emin ol burada senin verdiğin emeğin, hazırladığın o içeriklerin eline neredeyse kimse su dökemez. girdiğin o binlerce entry sözlüğün bilgi verme kapasitesini doğrudan arttırmakta. bunlar varken benim üç beş entry'me teveccüh göstermen bile senin nasıl düzgün bir karakterde, mütevazilikte olduğunu ortaya koyuyor. ve kaldı ki sen her entry'in nitelikli olmasına rağmen birileri gibi kendi reklamını da yapmıyorsun, yaptırmıyorsun, gerek duymuyorsun.

    bu entry'i neden girdim? çünkü sen hiçbir tanışıklığımız olmadığı halde bana o gün nasıl olduğumu sordun, destek verici şeyler söyledin. senden başka bunu yapan da olmadı :) yapmak zorunda değiller de zaten, tanımıyoruz etmiyoruz birbirimizi. ama sen o entry'imi okuyup geçmek yerine dediğim gibi kendisi ufak, etkisi büyük bir destek mesajı atmayı tercih ettin. ben vefalı biriyimdir. bana yapılmış en ufak bir iyiliği bile unutmam. teşekkürler kardeşim.

    sen bu sözlüğün sözde değil özde bir numarasısın bana göre. bu gerçeği kimse görmezden gelemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın