• 85
    net bir biçimde fatih terim'e yazacak "fatih terim effect" şampiyonluktur. oyunun coşkusu, zevki anlamında tudor'un ilk haftalarda oynattığı futbola oranla çok daha zevksiz bir galatasaray vardı fakat fatih terim maksimum sonucu alabildi.

    ligin ikinci yarısı öncesi galatasaray için alternatifsiz bölge merkez orta sahada önce fernando reges devrenin yarısını kaçıracak bir sakatlık geçirdi ve devamında badou n'diaye finansal fair-play için satılmak zorunda kaldı. işte burada fatih terim effect devreye girdi. galatasarayda istenmeyen adam, ruhsuz ryan donk, yerli oyuncuları kayırdığını söylediğimiz fatih hoca tarafından tolga ciğerci yerine defansif orta sahanın değişilmezi oldu. tudor döneminde feghouli ve belhandaya oranla ileride daha çok iş yapan ama yıldız bir isim olmadığı için gary rodrigues tabelada oyundan alınan ilk isim olurken fatih hoca ile birlikte son haftalarda şampiyonluğu getirdi. en kritik hamle son gün herkes asamoh'ı sol beke beklerken inter'de sabri sarıoğlu muamelesi gören nagatomo beklenmedik bir verim sağladı. bunlar dışında tudor, maicon-serdar tandeminde ısrar ederken, fatih hoca denayer'i ilk stoper yaptı.

    her ne kadar oynattığı oyun anlamında 4.terim dönemi zevk vermiyor ama hoca gelirken "taraftarımız bana güvensin, ben yıllardan beri bu ligdeyim ve bu ligin dinamiklerini en iyi bilen kişiyim." dedi. kadro kalitesi olarak çok daha iyi beşiktaş ve başakşehir'in önünde ligi tamamlamak için demek ki oynanması gerek oyun buymuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın