resim
Mario René Junior Lemina
Takım:Wolverhampton
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.84
Uyruk:Gabon
  • 1658
    teknik heyet ekip tarafından düşünülmediğini mustafa cengiz başkanın açıklaması ile rahatladım.

    lemina maalesef müzmin sakattır. kariyerini galatasaray'dan beri takip ediyorsanız müzmin sakat olarak görünmeyebilir ama bu adam juventus'ta da uzun süreli sakatlık yaşadı, southampton'da yaşadı. zaten lemina kalitesinde bir oyuncunun türkiye'ye bu yaşta gelmesinin başka yolu yok ki. fizik desen var, hırs desen var, teknik de fena değil ama sakat işte. bir futbolcu koştu diye, üst üste maçlar oynadı sakatlanıyorsa müzmin sakattır.

    hazırlık kampına katılmadığı doğru, eyvallah. sezon başındaki sakatlıkları ona sayalım. ancak bu adam ocakta da sakatlandı, pandemiden sonra da sakatlandı. 3, 4 ayda toparlayamadı mı yani? o zaman sezon başı kampına katılmayan oyuncular sezonu komple kapatsın.

    paramız olur hiç önemli değil. alırsın lemina'yı, verirsin 2.5 milyon euro maaş, 20 maç oynasa bana yeter dersin, o riske girersin. var mı paran? yok.

    bernard mensah transferi üzerinden lemina'yı savunmak da anca türkiye'de olur. bir yanlışı diğer bir yanlışla doğru kılmak bize özgü bir şey. mensah da yanlış transfer, lemina da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın