resim
Mario René Junior Lemina
Takım:Wolverhampton
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.84
Uyruk:Gabon
  • 1633
    2019-2020 sezonunda kendisinin %100'ünü göremediğimiz halde bence ligimizin en kaliteli orta saha oyuncusuydu. bence de en verimli olduğu yer 8 numara bölgesi ama geçen sezon gördük ki, bu bölgede en iyi oynadığı maçlarda bile biraz vites yükseltse ve topu dikine taşıyıp, depar atsa hemen sakatlanıyordu.

    doğal olarak, bu haliyle iki yönlü, eforlu oynayamadığından fatih hoca da çözümü dar alanda, daha ekonomik oynamasında buldu. pozisyonunu kalemize yakın olarak çizdi ve daha az eforla daha fazla oynamasını sağladı. bu hamle bile yeterli olmadı ve direkt stoper bile oynadığında yine sakatlık sorunu yaşadı.

    açıkçası, fatih hocanın kendisini stoperlerin arasına alıp, oyun kururken üçlü gibi dizilmemiz ve kanatları ileriye rahat çıkarmamız, seri galibiyetlerin geldiği zaman için bana göre çok mantıklı bir plandı ve mario lemina'yı 8 numarada olduğundan daha uzun süre kullanabildi ama sezonu yine tamamlayamadı.

    bu noktada, maliyeti düşük olsa yine düşünülürdü ama tüm sezon için güvenemeceğiniz bir oyuncu ile yola çıkma riskini almama kararını da olumlu karşılıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın