• 117
    20+ yıllık bir mavericks taraftarı olarak bunu söyleceğim aklıma gelmezdi ama sezon sonunda koç rick carlisle ile yollarını ayırmazsa luka doncic'in kariyerini rezil edecek ve belki de ilk fırsatta takımdan ayrılmasına sebep olacak takım.

    2019-20 sezonunda kaybettikleri maçların çoğunu maçların kırılma anında veya son topta kaybettiler. takımın uzatmaya giden maçlarda sadece bir galibiyeti var zaten. takım her şeyiyle doncic'e emanet edilmiş durumda ve koçun yaratıcı hiçbir planı yok. rakip savunmalar son toplarda sürekli ona baskı yapıyor ve geri kalanlar kafası kesik tavuk gibi takıldığı için takım komple çöküyor ve bu aşamada koç sadece izlemekle yetiniyor. koca sezon boyunca bundan ders çıkarılmaması ve pandemi sonrasındaki dönemde de aynı şeylerin olması inanılır gibi değil.

    bu sezon playoff yapmaları hem luka doncic kristaps porzingis ikilisi'nin gelişimi için çok önemliydi hem de takımın ilerleyişini daha sağlam adımlarla atabilmesi için de gerekliydi. playofflarda bir sonuç alacaklarını hiç sanmıyorum ama bir yerden de başlamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın