resim
Jefferson Andrés Lerma Solís
Takım:Crystal Palace
Mevki:Ön Libero
Yaş:29
Boy:1.79
Uyruk:Kolombiya
  • 25
    yoruma hayatta gelmez diye girecektim, ama seri ile az çok tıpatıp aynı oyuncu profililer. ingiltere'de küme düşen bir takımın rekor transferi, 20-30 milyon değerle gelmesi, bu takımın en iyi oyuncusu olması, vs.

    hala olacağını düşünmüyorum ama lerma türk liginde çok iş yapacak bir oyuncu. lemina'ya son derece benzediği söylenebilir, bunun dışında pozisyonuna göre iyi top sürüşü ile ndiaye'yi de biraz hatırlatıyor. bana göre problemleri çok istikrarsız olması, ve çok hızlı kart toplayabilmesi. melo gibi sarı kart görünce vitesi düşüren bir oyuncu değil, kırmızı görmeye genel olarak yatkın.

    fakat yaşının genç olması, büyük birkaç maçta kendini göstermesi (en son everton maçı da dahil olarak üzere), ve oyun tipinin tam premier lig'in aşık olacağı tarzda olması sebebiyle 20 milyon civarına premier lig'in alt sınıf takımlarından biri kapar diyorum.

    liverpool maçında şöyle inanılmaz bir top saklayışı vardı, hatırlayalım:
    https://i.redd.it/snvlj9nn99l41.gif

    izlerken 'ne topçu be' dediğimi hatırlıyorum. ama işte böyle hatıralar bıraktığı için premier lig bırakmaz da diyorum. olursa yaş, oyun stili vs derken kemiksiz 10/10 transfer olur tabii ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın